SuliHajsza

A SuliHajsza ERDEI TITKOS ÖSVÉNYEKEN áthaladó 5 kilométeres pályája KÜLÖNLEGES, EGYEDI KIHÍVÁSOKAT tartogat a 10-19 éves korosztály számára. Mi lehetne izgalmasabb, mint például

  • átjutni egy 5 méternél is magasabb szalmabála váron,
  • íjjal, dárdával, csúzlival lőni,
  • szögesdrót pálya alatt hasonkúszni,
  • Tarzan ugrással árkokon átlendülni?

Az akadályok egyedül is teljesíthetők, viszont a résztvevőknek lehetőségük van csapatban (barátaikkal, osztálytársaikkal) is neki vágni AZ ÉV LEGJOBBAN VÁRT KIHÍVÁSÁNAK. Ez nem csak az egyéni sportolók, hanem az iskolák versenye is, így teljesítményed által iskoládnak is dicsőséget szerezhetsz!

Az akadályoknál önkénteseink végig résen lesznek, igény esetén azonnal segítenek. Ezen kívül a verseny alatt folyamatosan cirkálni fognak PROFI FOTÓSAINK is, hogy a legvagányabb pillanatok ne csak emlékként a fejekben, hanem digitális formában is elérhetőek legyenek.

 

AZ ELŐNEVEZÉS LEZÁRULT. HA LEMARADTÁL RÓLA, DE SZERETNÉL INDULNI AZ IDEI PANNONHAJSZÁN, AKKOR A HELYSZÍNEN TUDSZ NEVEZNI! 😉

ezt nem hagyom ki, nevezek!

Üzenet a testnevelő tanároknak:

Kedves Tanárnők/Tanár Urak!

Hitvallásunknak tekintjük, hogy A LEGFIATALABB GENERÁCIÓKAT IS A MOZGÁS SZERETETÉRE NEVELJÜK, valamint, hogy a sportolás által juttassuk a diákokat maradandó, felejthetetlen élményekhez. Az elmúlt években már 4 alkalommal több, mint 40 iskola diákjai mérték össze teljesítményüket a versenyen. Az iskolák általában 4-50 fős, vegyes korosztályú csapatokkal érkeztek Csesznekre, tanári/szülői kísérettel. A csapatok mindegyike szuperül érezte magát a pályánkon, így jó szívvel ajánljuk Önnek is a csapatindítás lehetőségét.

Amennyiben nyitott az iskola a diákjainak mozgósítására, kérem írjon nekünk az info@pannonhajsza.hu email címre és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

A verseny részletei

Alap információk:

Pálya sajátosságok:

Extrák Neked:

Ott a helyem, nevezek!

Kérünk, hogy a futammal kapcsolatos részleteket olvasd el versenykiírásunkból és a versenyszabályzatunkból:

 

Versenykiírás
Versenyszabályzat

A rajtcsomagod átvételéhez aláírt felelősségvállalási nyilatkozatot kell leadnod.

 

Felelősségvállalási nyilatkozat