FONTOS KÖZLEMÉNY

Kedves OCR Ring versenyre regisztrált versenyzők!

Sajnálatos módon az április 24-ei hétvégére szervezett körpályás verseny helyszínét módosítanunk kellett. A 487/2020-as kormányrendelet értelmében a közintézmények hasznosítására vonatkozó szabályok április 19-cel nem enyhültek, ezért nem engedélyezik az esemény megtartását az eredeti helyszínen.

A versenyt a Yakuza Fitnessben fogjuk megtartani, a 9027 Győr, ETO Park, Nagysándor József u. 31. alatt. A terem a második emeleten található, ott várunk minden sportolót egy izgalmas megmérettetésre!

Bízom benne, hogy töretlen lelkesedéssel fogtok szombaton a Yakuzában helytállni!

Sportbaráti üdvözlettel:

Tálos Gergő

Főszervező

————

Az ABS Fitness Park Kft. által, a közelmúltban épített és a világon teljesen egyedülálló rövidpályás akadálypályára a Yakuza Fitness Szabadidő Sportegyesület versenyszimulációs edzést hirdet.

Ízelítőnek nézd meg az első körpályán zajló versenyünk összegfoglaló videóját:

Alap információk:

REGISZTRÁCIÓ

Versenykiírás

Az edzésen való részvétel feltételei:

  • Az edzésen kizárólag a 2021-es évre érvényes OCR kártyával (versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással) rendelkező sportolók vehetnek részt és léphetnek be! Az edzésre történő regisztrációkor a sportolónak a regisztrációs felületen – egyéb adatain kívül – meg kell adnia az OCR kártyája számát. Az edzésre a sportolónak az OCR kártyáját (és sportorvosi igazolását is) magával kell hoznia, enélkül az edzésen nem vehet részt, a pálya zárt területére nem léphet be! A versenyszimulációs edzésre nézők, családtagok, kísérők nem jöhetnek!
  • Kérjük, hogy a sportolók belépéskor – és utána is időközönként – használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt! Az edzés folyamán sporttevékenység közben a maszkviselés nem kötelező! A pálya öltözőjében, sportolásra nem használt területein az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése kötelező! Kérjük, hogy a sportolók a 1,5 m-es védőtávolságot tartsák be! A pálya üzemeltetője eltávolíthatja azt a sportolót a helyszínről, aki a fentieknek nem tesz eleget.  
  • A sportolóknak belépéskor alá kell írniuk az edzésen történő részvételhez szükséges felelősségvállaló nyilatkozatot, valamint a covid-nyilatkozatot!Kérjük, hogy aki lázas, hőemelkedése van, köhög, vagy bármilyen egyéb, covid-ra utaló tünetet észlel vagy észlelt magán az edzést megelőző 14 napon belül, továbbá aki covid-fertőzött személlyel egy háztartásban él, ne vegyen részt az edzésen! Aki átesett covid-fertőzésen, kérjük, hogy csak akkor jelenjen meg az edzésen, ha a pozitív teszt óta eltelt legalább 21 nap és az edzés időpontját megelőzően legalább 3 napja már tünetmentes!

Az edzés létszáma limitált, maximum a két napon összesen 160-an nevezhetnek!

Az edzés időpontja: 2021. április 24. szombat és 25. vasárnap
(első körben csak a 24-ei időpontok kerülnek megnyitásra, amint ezek betelnek nyitjuk csak meg a 25-ei időpontokat is)
Az első futam kezdési időpontja mindkét napon: 8:00
Mindkét napon a futamok között több időpontban is biztosítunk lehetőséget a gyakorlásra.

Futamok:
A versenyszimuláció célja, hogy minél rövidebb idő alatt teljesítse a sportoló a pályát. Minden egyes résztvevőt a futamok teljes ideje alatt egy saját bíró figyel, követ, értékel és a feladatok megoldásához szóbeli iránymutatást ad. Reggel 8 órakor indul az első, majd 20 percenként egészen délután 16 óráig folyamatosan indítjuk a futamokat. Egy futamban egyszerre 4 fő indulhat.
A nevezés során mindenkinek lehetősége van „profi”, „haladó” és „kezdő” szintű futamok közül választani. Ennek célja, hogy hasonló képességű sportolók legyenek egy időben a pályán.
A 3 szintű futam szabályai teljes mértékben megegyeznek egymással és az eredmények figyelembe vételekor a 3 szint versenyzői nem kerülnek megkülönböztetésre.

Profi kategóriát azoknak a nevezőinknek javasoljuk, akik

  • tapasztaltak az akadályfutás vagy a ninja pályák terén, vagy
  • kiemelkedő erő-, és állóképességgel rendelkeznek, vagy
  • a macska ügyességével és gyorsaságával jutnak át akadályokon.

Haladó kategóriát azoknak a nevezőinknek javasoljuk, akik

  • hetente többször, rendszeresen végeznek testmozgást, vagy
  • jó erő-, és állóképességgel rendelkeznek.

Kezdő kategóriát azoknak a nevezőinknek javasoljuk, akik

  • kacsingatnak az akadályfutás irányába,
  • bátrak és szívesen próbálják ki magukat új szituációkban.

Sorsolás: Közvetlenül a futam indulása előtt sorsolással döntjük el, hogy az adott futam 4 versenyzője közül ki melyik negyedéből indul a pályának. Egy zsákban négy különböző színű karszalag közül mindenki kihúz egyet és abból a negyedből fog indulni, amelyik színt kihúzta.

 A verseny helyszíne:
Yakuza Fitness, ETO Park 2. emelet (9027 Győr Nagysándor József utca 31.)

Kategóriák:
Csak és kizárólag abszolút kategóriába van lehetőség regisztrálni.

Abszolút kategória döntője:
Az összes versenyző időeredménye közül (kategóriától független) kigyűjtjük a 12 legjobb időeredményt és ezen versenyzők egy új futamban ismételten összemérik tudásukat és közülük kerül ki az abszolút kategória győztese és a helyezettjei. 16 órától indítjuk a döntő futamokat, ahol sorsolással döntjük el, hogy ki kivel versenyez.

Helyszíni információk:
Minden résztvevő a saját rajtidőpontja előtt egy órával köteles megjelenni a helyszínen, hogy legyen ideje regisztrálni és megismerkedni a versenypálya szabályaival, sajátosságaival. A futam kezdési időpontja előtt 15 perccel a versenyzők kötelesek a pálya mellett, bemelegített állapotban megjelenni.
(Bemelegítést mindenki egyénileg végzi el) A futamban résztvevők mindegyikét egy-egy saját versenybíró felügyeli. A versenybíró feladata a szabályos végrehajtás betartatása és az idő mérése.

Nevezés: online a hajsza.com weboldalon, 04.18-ig! Helyszíni nevezés nem lehetséges!

Nevezési díj: 8.000Ft / fő
A nevezési díj beérkezése után először egy visszaigazoló; majd egy részletes információkat tartalmazó e-mailt küldünk.

Díjazás:
Minden az edzésen részt vevő sportoló kap érmet, ezen felül az abszolút kategóriában a legjobb időeredményt elérő 3 nő és 3 férfi kap kupát.
Az esemény pontos menetéről, szabályairól és az akadályokról bővebben a Versenyszabályzatban találtok információt, melyet minden indulónak kötelező elolvasnia!

Ha további kérdésed merülne fel, nyugodtan keress minket a PannonHajsza Facebook oldalán vagy az info@pannonhajsza.hu email címen! A versenyszabályzatot IDE kattintva találod meg!

Sok szeretettel várunk Titeket és jó felkészülést kívánunk!

Sportbaráti üdvözlettel:

Kiss László
Elnök Yakuza Fitness SE

Tálos Gergő
Alelnök Yakuza Fitness SE

 

A verseny hivatalos szervezője:
Yakuza Fitness Szabadidő SE
9012 Győr, Tűzkő kert út 11.
Adószám: 18907641-2-08
Bankszámla szám: UniCredit Bank 10918001-00000097-11290005

REGISZTRÁCIÓ

Kérünk, hogy az edzéssel és a pályával kapcsolatos fontos információkért olvasd el az alábbi kettő dokumentumot:

Versenyszabályzat
Általános szabályok

A rajtcsomagod átvételéhez aláírt felelősségvállalási nyilatkozatot kell leadnod. Töltsd le az alábbi dokumentumot és hozd magaddal kitöltve a verseny napján:

Felelősségvállalási nyilatkozat