Hajsza kisokos2020-09-22T11:38:14+00:00

GY.I.K.

Akadályfutás kategóriáihoz tartozó távok:

  • Versenyfutam – ahol megmutathatod az erőd: 5, 10, 15 km (szeptember 26.)
  • Élményfutam – ahol akár sétálhatsz is, az élmény a fontos: 5, 10, 15 km (szeptember 26.)
  • SuliHajsza – 10-18 éves vagányoknak: 5 km (szeptember 27.)
  • GyerekHajsza – 6-10 éves bajnokoknak: 1 vagy 2 km (szeptember 26. 27.)

Terepfutáshoz tartozó távok – ahol akadályokat nem kell legyőznöd (szeptember 27.)
5, 10, 15, 21 km

BIZTOS SIKER 5 kilométere:
Bátorságot gyűjtő kezdőknek és gyorsaság központú rövidtáv futóknak ajánljuk.

Ezen a távon a teljesen kezdő indulóink is biztosan sikerélménnyel, büszkeséggel és önbizalommal térnek haza. Ha először jössz hozzánk és nem sportolsz intenzíven, ezt ajánljuk Neked! (akár sétálhatsz is ;)) Óriás sikerélmény lesz, amikor a nyakadba akasztjuk  az érmedet)

Ha rendszeresen sportolsz és sprint távon szeretsz leginkább bizonyítani, akkor:

MAGABIZTOS 10-es:
Akinek a sport az élete része, annak itt a legjobb lehetőség a megmérettetésre. A pálya és a táv pont annyi energiát vár tőled, amit már megéreznek majd az izmaid is. Több akadály, hosszabb táv, magasabb adrenalinszint. Jó lesz! 😉

KEMÉNY 15:
Aki rendszeresen sportol és szereti feszegetni a határait – első sorban őket várjuk ide.
Szintkülönbség, gyönyörű erdei környezet, több mint 20 átlagostól eltérő, kemény akadály. Nem lesz idő unatkozni, gondolkozni. El fognak ragadni a kilométerek és az izgalom és várakozás érzése minden soron következő akadály előtt.  Igazán büszke lehetsz magadra, ha végig csinálod!!!

TISZTELETRE MÉLTÓ 21:
Aki a futás pillanatnyi örömén túl a felkészülés és a stratégia gyártás minden percét ugyan úgy élvezi.

Először is fontos tudnod, hogy minden akadályunknál segítők lesznek, akik részletesen elmondják majd a feladatot, biztatnak és -élményfutam esetén- akár még segítenek is. 🙂 Szuper hangulat várható, akkor is ha sikerül az akadály és akkor is ha esetleg nem.

Amennyiben az előtted álló akadályt nem sikerül teljesítened, egy általunk kijelölt plusz távot kell megtenned a saját magad által választott tempóban. A plusz táv mérete attól függ, hogy az adott akadálynak milyen a nehézségi szintje. Nehezebb akadály esetén hosszabb távra számíthatsz (kb. 200 m – 800 m-ig).

Az versenyfutam indulói nehezékkel kell, hogy megtegyék a plusz távot (farönk, homokzsák, stb.),  az élményfutam résztvevőinek nincs nehezék.

Akadályfutás során a kijelölt távon bizonyos időközönként erőnléti, ügyességi, logikai akadályokon kell túljutnod. Nem kerülheted ki őket. Amennyiben valamelyik akadályt nem sikerül teljesítened, büntető távot kell megtenned. (kb.200m-1000m-ig – az akadály nehézségétől függően)

Terepfutás esetén ugyan azon a távon haladsz, viszont az akadályokat nem kell teljesítened.
Ezen felül terepfutamokban indítunk egy 21 kilométeres távot is.

Versenyzőink egyéni indulóként vagy csapatban is regisztrálhatnak az akadályfutás futamaira (versenyfutam, élményfutam).

Ha közösségben szeretnéd teljesíteni a Hajszát, mindenképpen a csapatos indulást javasoljuk Neked, mert 4 főtől 10%, 10 főtől pedig 15% kedvezményt tudunk adni Nektek a nevezés árából. A csapattagok általában együtt teljesítik a pályát, biztatják, segítik egymást az út során.

A csapatok versenyeredmény szempontjából külön kategóriába esnek, az eredmények összesítésekor a leggyorsabb 4 csapattag eredményét vesszük figyelembe.

Ha egyedül érkezel, vagy nem éritek el esetleg a 4 főt induló társaiddal, akkor az egyéni nevezést tudjuk javasolni Nektek. Egyéni versenyzőink külön kategóriába esnek a díjazás során. (Ha 3-an neveztek egyéniben, érdemes egy 4. csapattagot keresni a kedvezmény elérése érdekében 🙂 )

Ha eltérés van az adataidban az előnevezés lezárásáig  (2020.09.21-ig) kérheted a javítást az info@pannonhajsza.hu e-mail címen, utána már csak a helyszínen tudjuk módosítani az átírás sorban.

Futam előtt 1,5 órával már érdemes jönnöd, hogy bőven legyen időd a rajtcsomag átvételére és minden futam előtt lesz közös bemelegítés is. Rajcsomagodat csak a kitöltött nyilatkozattal és a személyi igazolványoddal tudod átvenni. Nyilatkozatot innen tudod letölteni:

PannonHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2018/12/ph_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

GyerekHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/gyh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

SuliHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/sh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

Lehetőség van az rajtcsomagot előre átvenni:

  • A pontos időpontokat, helyszíneket hamarosan publikáljuk. Ehhez figyeld a Facebook oldalunkat és a postaládádat, mert levélben fogunk Titeket értesíteni!

Ha több rajtcsomagot szeretnél átvenni, nyilatkozat és meghatalmazás szükséges!!!

Több asztal lesz a regisztrált versenyzőknek. Rajtszámok szerinti sorrendben vannak a csomagok. A rajtlista a helyszínen is ki lesz ragasztva. Rajcsomagodat csak a kitöltött nyilatkozattal és a személyi igazolványoddal tudod átvenni.

PannonHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2018/12/ph_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

GyerekHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/gyh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

SuliHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/sh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

A helyszínen nevezőknek külön asztaluk lesz. Kitöltött jelentkezési lappal és felelősségvállalási nyilatkozattal állj be a helyszíni nevezők sorba. Nyomtatványok lesznek a helyszínen. Minden futamban korlátozott létszámban tudunk versenyzőket indítani. Érkezz időben, hogy a kiszemelt futamba bekerülj.

Ha megvetted valakinek a nevezését és még nem zárult le az előnevezés, akkor küldjetek e-mailt az info@pannonhajsza.hu e-mail címre. A jegy tulajdonosának kell elküldenie az új versenyző adatait.

Ha már lezárult az előnevezés, akkor a regisztrált személy befizetés visszaigazoló e-mailjét bemutatva veheted át a csomagját a helyszínen és a verseny napján, a helyszíni nevezés asztalnál átírják az adatokat.

A rajtcsomag a szponzori szórólapokon kívül tartalmazza az időmérő chipet, karszalagot és a rajtszámodat. Ezek nélkül nem tudsz elindulni a versenyen. A chipet a bokádra vagy a cipőfűződre kell erősíteni. Az elhagyott/ le nem adott chipekért 2.500 Ft-t számlázunk ki.

Karszalagod színe mutatja majd, hogy a kereszteződéseknél merre fuss, ezt majd a helyszínen szuperül fogod látni! 😉

Igen lesz. Hamarosan posztoljuk a bemelegítések időpontját. Sőt lesz nyújtó zóna is, ahol egy edző segítségével tudtok nyújtani Decathlon Magyarország jóvoltából lesznek kint hengerek és molinók is.

Parkolás 500 Ft / autó. Honlapra és a facebook oldalunkra kitesszük a térképet, hogy közelítsétek meg a helyszínt. Bár rengeteg tábla + szalag fogja mutatni az irányt. Úgy készüljetek, hogy a parkolóból körülbelül 10 perc séta a helyszín.

A fesztivál területen lesznek sátrak, faházak, mivel több szponzorunk kitelepül saját termékeikkel, illetve lesz lehetőség finomakat enni, inni is. Érdemes lesz körbenézned a HajszaShop-ban (pl. törölköző, technikai felső, kulacs, shaker, táska, …). Több őstermelő jön ki saját termékkel, kézműves sörökkel, borokkal és szörpökkel. Lesznek kint masszőrök és tapeltetni is lehet majd.

Gyermekeknek lesz külön HajszaJátszóház, ahol különféle programok és játékok várják a kicsiket.

Pontos programtervet kiposztoljuk a Facebook oldalunkra, kövesd figyelemmel Te is! 😉

Zuhanyzási lehetőséget lesz, 3 női és 3 férfi tusoló (nem slagos verzió). 

Csomagmegőrzés lesz, a rajtszámoddal tudod leadni és felvenni a csomagodat. Csomagmegőrzés díja 200 Ft.

Igen, helyi őstermelők fognak ránk főzni és hoznak finomabbnál finomabb italokat (kézműves sörök, szörpök, borok, üdítők)

A 5+ km távon 2 db és a 10+ km távon pedig 3 db frissítőpont lesz. Lesz víz és isotóniás ital is. Ha másra is szükséged van, kérlek hozd magaddal. Felhívnám figyelmedet, ha valaki szemetel, egyből kizárásra kerül! 

Kérünk, hogy az energia zselé, energia szelet, magnézium flaskákat, papírokat ne dobd el, a fesztivál területen rengeteg szemetes lesz.

További kérdéseket várjuk az info@pannonhajsza.hu email címre vagy Facebook/Instagram üzenetben!

HajszaBlog – Hasznos bejegyzések Neked!

Go to Top