Hajsza kisokos2019-05-29T10:53:59+00:00

GY.I.K.

Ha eltérés van az adataidban az előnevezés lezárásáig  (2019.06.03-ig) kérheted a javítást az info@pannonhajsza.hu e-mail címen, utána már csak a helyszínen tudjuk módosítani az átírás sorban.

Futam előtt 1,5 órával már érdemes jönnöd, hogy bőven legyen időd a rajtcsomag átvételére és minden futam előtt lesz közös bemelegítés is. Rajcsomagodat csak a kitöltött nyilatkozattal és a személyi igazolványoddal tudod átvenni. Nyilatkozatot innen tudod letölteni:

PannonHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2018/12/ph_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

GyerekHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/gyh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

SuliHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/sh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

Lehetőség van az rajtcsomagot előre átvenni:

  • A pontos időpontokat, helyszíneket hétvégéig tesszük közzé

Ha több rajtcsomagot szeretnél átvenni, nyilatkozat és meghatalmazás szükséges!!!

Több asztal lesz a regisztrált versenyzőknek. Rajtszámok szerinti sorrendben vannak a csomagok. A rajtlista a helyszínen is ki lesz ragasztva. Rajcsomagodat csak a kitöltött nyilatkozattal és a személyi igazolványoddal tudod átvenni.

PannonHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2018/12/ph_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

GyerekHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/gyh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

SuliHajsza:

https://www.pannonhajsza.hu/wp-content/uploads/2019/01/sh_felelossegvallalasi_nyilatkozat_2019.pdf

A helyszínen nevezőknek külön asztaluk lesz. Kitöltött jelentkezési lappal és felelősségvállalási nyilatkozattal állj be a helyszíni nevezők sorba. Nyomtatványok lesznek a helyszínen. Minden futamban korlátozott létszámban tudunk versenyzőket indítani. Érkezz időben, hogy a kiszemelt futamba bekerülj.

Ha megvetted valakinek a nevezését és még nem zárult le az előnevezés, akkor küldjetek e-mailt az info@pannonhajsza.hu e-mail címre. A jegy tulajdonosának kell elküldenie az új versenyző adatait.

Ha már lezárult az előnevezés, akkor a regisztrált személy befizetés visszaigazoló e-mailjét bemutatva veheted át a csomagját MAJD a helyszíni nevezés asztalnál átírják az adatokat.

A rajtcsomag a szponzori szórólapokon kívül tartalmazza az időmérő chipet, karszalagot és a rajtszámodat. Ezek nélkül nem tudsz elindulni a versenyen. A chipet a bokádra vagy a cipőfűződre kell erősíteni. Az elhagyott/ le nem adott chipekért 2.500 Ft-t számlázzunk ki.

Karszalagod színe mutatja, hogy a kereszteződéseknél merre fuss (Piros szín 7 km, kék szín 14 km). A sárga karszalag a technikai felsőt jelenti.

Az első rajt 9:00-kor az utolsó 11:45-kor lesz. Előreláthatólag az eredményhirdetés körülbelül 15:30-kor lesz. A futamok negyed óránként indulnak.

Igen lesz. Hamarosan posztoljuk a bemelegítések időpontját. Sőt lesz nyújtó zóna is, ahol egy edző segítségével tudtok nyújtani Decathlon Magyarország jóvoltából lesznek kint hengerek és molinók is.

Parkolás 500 Ft/ kocsi. Honlapra és a facebook oldalunkra kitesszük a térképet, hogy közelítsétek meg a helyszínt. Bár rengeteg tábla + szalag fogja mutatni az irányt. Úgy készüljetek, hogy a parkolóból körülbelül 10 perc séta a helyszín.

A fesztivál területen lesznek faházak, több szponzorunk kitelepül saját termékeikkel, illetve lesz gulyás és kolbász is. Érdemes lesz körbenézned a HajszaShop faházunkban is (pl. törölköző, technikai felső, kulacs, shaker, táska, …). Több őstermelő jön ki saját termékkel, kézműves sörökkel, borokkal és szörpökkel. Lesznek kint masszőrök és tapeltetni is lehet majd.

Gyermekeknek lesz külön HajszaJátszóház, ahol különféle programok és játékok várják a kicsiket.

Lesz kutyabemutató, íjász és kard bemutató is. Pontos programtervet kiposztoljuk az oldalra.

Zuhanyzási lehetőséget lesz, 3 női és 3 férfi tusoló (nem slagos verzió). 

Csomagmegőrzés lesz, a rajtszámoddal tudod leadni és felvenni a csomagodat. Csomagmegőrzés díja 200 Ft.

Igen, helyi őstermelők fognak ránk főzni és hoznak finomabbnál finomabb italokat (kézműves sörök, szörpök, borok, üdítők)

A 7+ km távon 2 db és a 14+ km távon pedig 3 db frissítőpont lesz. Lesz víz és isotóniás ital is. Ha másra is szükséged van, kérlek hozd magaddal. Felhívnám figyelmedet, ha valaki szemet egyből kizárásra kerül!  Kérünk, hogy az energia zselé, energia szelet, magnézium flaskákat, papírokat ne dobd el, a fesztivál területen rengeteg szemetes lesz.

További kérdéseket várjuk az info@pannonhajsza.hu email címre.

Javasolt felszerelés / ruházat