ÉLMÉNYFUTAM

Az Élményfutam létrehozásakor, egy olyan természet közeli KIKAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGET szerettünk volna teremteni Nektek, ami -kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül- MINDENKINEK élményeket, önbizalmat és emlékezetes pillanatokat ad.

  • A Hangulat: Barátságos, kedves, segítőkész, vidám. Erre a napra mindenki otthon hagyja a gondjait, a problémáit és csak a futamra valamint egymás segítésére koncentrál.

  • A Sebesség: A futam során magatok választhatjátok meg, hogy milyen tempóval teljesítitek a távot. Futhattok, kocoghattok, sétálhattok, vagy akár mindezt felváltva. (Kötelező olvasmány élményfutóknak: A nyúl és a teknős esete 😉 )

  • Az Akadályok: Szeretnénk, hogy sikerélményeket gyűjtsetek, ezért mindenkit arra bíztatunk, hogy legyetek bátrak és fussatok neki az akadályok teljesítésének. Higgyétek el, önkénteseink és csapattársaitok segítségével a legtöbb sikerülni fog!

  • Büntetés: Amennyiben valamelyik akadály kifogna rajtatok, büntető feladatként csak egy plusz távot kell saját tempótokban teljesítenetek. (Sima liba 🙂 )

  • A Pálya: A útvonalat mindig olyan gyönyörű természeti és történelmi környezetbe helyezzük, melynek látványa már önmagában is feltölti és kikapcsolja az embert.

  • Az Eufória: A célba érkezések pillanatai megismételhetetlenek és rendkívül emlékezetesek. Örömkönnyek, elégedettség, büszkeség, vidámság, ölelés hegyek, boldogság, éremszelfik.. már alig várjuk..

Egyéni/csapatos nevezés:

Az élményfutam pályáját egyénileg vagy csapatban egyaránt teljesítheted. Ha nem családtagjaiddal vagy kollégáiddal érkezel (baráti társaság), akkor a sima élményfutamainkba javasoljuk a nevezést Neked!

Tudtad, hogy csapatos nevezés esetén 4 főtől 10%, 10 főtől pedig 15 % kedvezményt biztosítunk nevezőinknek?

 

Családi futam:

 

A 12:45-ös futamban terveink szerint LELKES CSALÁDOK fognak az indulás előtt a rajtvonal mögött sorakozni. Különleges, extrán szeretetteljes futamra számíthat, aki ide jelentkezik. Reméljük, hogy ebben a futamban a HajszaVersenyzőktől megszokott segítőkészség és jó hangulat még sokszorosára növekszik. 🙂

A családi futam korhatára az akadályok nehézsége miatt a betöltött 12 év. A fiatalabb korosztály képviselőinek a GyerekHajsza és a SuliHajsza futamait tudjuk ajánlani.

 

Céges futam:

Évről-évre egyre több céges csapatot köszönthetünk fesztivál területünkön, valamint az indulók között is. Szuper csapatépítési lehetőség, ha kollégáiddal együtt indulsz a verseny, az pedig még inkább összekovácsol majd Titeket, ha látjátok, hogy más cégek versenyzőihez képest hogy teljesítetek, vagy ha más cégek versenyzőivel segítetek egymásnak

AZ ELŐNEVEZÉS LEZÁRULT. HA LEMARADTÁL RÓLA, DE SZERETNÉL INDULNI AZ IDEI PANNONHAJSZÁN, AKKOR A HELYSZÍNEN TUDSZ NEVEZNI! 😉

ezt nem hagyom ki, nevezek!

A verseny részletei

Alap információk:

Pálya sajátosságok:

Extrák Neked:

Ott a helyem, nevezek!

A virtuális futással kapcsolatos részleteket olvasd el a Versenykiírásból. Az időmérésről és a kihívás teljesítéséhez szükséges applikáció/honlap használatáról pedig tájékozódj a “Technikai információk” fül alatt.

 

Versenykiírás
Technikai információk