ÉLMÉNYFUTAM

Az Élményfutam létrehozásakor, egy olyan természet közeli KIKAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGET szerettünk volna teremteni Nektek, ami -kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül- MINDENKINEK élményeket, önbizalmat és emlékezetes pillanatokat ad.

  • A Hangulat: Barátságos, kedves, segítőkész, vidám. Erre a napra mindenki otthon hagyja a gondjait, a problémáit és csak a futamra valamint egymás segítésére koncentrál.

  • A Sebesség: A futam során magatok választhatjátok meg, hogy milyen tempóval teljesítitek a távot. Futhattok, kocoghattok, sétálhattok, vagy akár mindezt felváltva. (Kötelező olvasmány élményfutóknak: A nyúl és a teknős esete 😉 )

  • Az Akadályok: Szeretnénk, hogy sikerélményeket gyűjtsetek, ezért mindenkit arra bíztatunk, hogy legyetek bátrak és fussatok neki az akadályok teljesítésének. Higgyétek el, önkénteseink és csapattársaitok segítségével a legtöbb sikerülni fog!

  • Büntetés: Amennyiben valamelyik akadály kifogna rajtatok, büntető feladatként csak egy plusz távot kell saját tempótokban teljesítenetek. (Sima liba 🙂 )

  • A Pálya: A útvonalat mindig olyan gyönyörű természeti és történelmi környezetbe helyezzük, melynek látványa már önmagában is feltölti és kikapcsolja az embert.

  • Az Eufória: A célba érkezések pillanatai megismételhetetlenek és rendkívül emlékezetesek. Örömkönnyek, elégedettség, büszkeség, vidámság, ölelés hegyek, boldogság, éremszelfik.. már alig várjuk..

Egyéni/csapatos nevezés:

Az élményfutam pályáját egyénileg vagy csapatban egyaránt teljesítheted. Ha nem családtagjaiddal vagy kollégáiddal érkezel (baráti társaság), akkor a sima élményfutamainkba javasoljuk a nevezést Neked!

Tudtad, hogy csapatos nevezés esetén 4 főtől 10%, 10 főtől pedig 15 % kedvezményt biztosítunk nevezőinknek?

 

Családi futam:

 

A 12:45-ös futamban terveink szerint LELKES CSALÁDOK fognak az indulás előtt a rajtvonal mögött sorakozni. Különleges, extrán szeretetteljes futamra számíthat, aki ide jelentkezik. Reméljük, hogy ebben a futamban a HajszaVersenyzőktől megszokott segítőkészség és jó hangulat még sokszorosára növekszik. 🙂

A családi futam korhatára az akadályok nehézsége miatt a betöltött 12 év. A fiatalabb korosztály képviselőinek a GyerekHajsza és a SuliHajsza futamait tudjuk ajánlani.

 

Céges futam:

Évről-évre egyre több céges csapatot köszönthetünk fesztivál területünkön, valamint az indulók között is. Szuper csapatépítési lehetőség, ha kollégáiddal együtt indulsz a verseny, az pedig még inkább összekovácsol majd Titeket, ha látjátok, hogy más cégek versenyzőihez képest hogy teljesítetek, vagy ha más cégek versenyzőivel segítetek egymásnak

ezt nem hagyom ki, nevezek!

A verseny részletei

Alap információk:

Pálya sajátosságok:

Extrák Neked:

Ott a helyem, nevezek!

Kérünk, hogy a futammal kapcsolatos részleteket olvasd el versenykiírásunkból és a versenyszabályzatunkból:

 

Versenykiírás
Versenyszabályzat

A rajtcsomagod átvételéhez aláírt felelősségvállalási nyilatkozatot kell leadnod.

 

Felelősségvállalási nyilatkozat