IGENIS BEVESSZÜK EGYÜTT A CSESZNEKI VÁRAT!!!

Viszont sajnos nem május 30-31-én – Kérjük, olvasd végig a közleményt!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy versenyünk sok-sok visszajelzés alapján a „jó emberek gyűjtőhelye”, hogy nálunk „mindenki nagyon szívesen segít a pályán a másiknak” (akár kézfogás által), hogy megjelenik nálunk a család apraja-nagyja, hogy puszival indítjuk a pályára szeretteinket és öleléssel fogadjuk egymást a célkapuban. Ezeket a dolgokat nem tudjuk, és nem akarjuk elengedni. Versenyünk alap köve a közösség, a közvetlenség, a személyes találkozás egymással. Ez határozza meg leginkább a PannonHajsza különleges hangulatát. Viszont ez mind-mind olyan dolog, ami a jelenleg kialakult helyzetben sajnos kivitelezhetetlen.

 

Sok bizonytalansági tényező volt az elmúlt napokban, amit mérlegelnünk kellett, de van amiben továbbra is 1000%-ig biztosak vagyunk! Jellegzetes versenyhangulatunkból, stílusunkból és Nektek tett ígéreteinkből nem szeretnénk engedni. Célunk továbbra is, hogy személyesen találkozhassunk Veletek a pályán, hogy élményt, adrenalint, különleges emlékeket -a verseny közben pedig- segítő kezet nyújthassunk Nektek. Biztonságos egészségügyi körülmények között.

 

Egy percig sem gondoltunk arra, lemondjuk a versenyt, viszont a jelenlegi körülmények között sajnos el kellett tolnunk a az időpontját. Önkéntesekből álló csapatunk minden tagja szervezetten strukturálta át a naptárát és a szabadság tervét tegnap, hogy szabaddá tegye szeptember első heteit. Ugyanis – ha addigra minden egészségügyi és társadalmi körülmény megfelelővé válik-, akkor

 

Szeptember 26-án szombaton, valamint szeptember 27-én vasárnap fog megrendezésre kerülni a PannonHajsza akadály- és terepfutó verseny a GyerekHajszával és a SuliHajszával együtt.

 

Az alapvető keretek változatlanok maradnak (távok, versenyidőpontok, futamtípusok szombati és vasárnapi elosztása), viszont a nyár eleji 30 fokot várhatóan szép, napsütéses őszi időre és kellemes 22 fokra cseréljük. 🙂  Minden eddigi nevezőnk számára tájékoztató e-maileket fogunk kiküldeni az elkövetkezendő napokban, melyben részletesen leírjuk a további információkat.

Most mindannyiunk életében olyan időszak következik, amikor közösségi erőre és összefogásra lesz szükségünk. Kérünk Titeket, hogy azzal a szellemiséggel álljunk az elkövetkezendő hónapok elé, ahogy azt a Hajsza versenypályáján is évről-évre tesszük. Ami egyénileg tőlünk telik, azt tegyük meg a hétköznapok során, ahol pedig segítségre van szüksége a körülöttünk lévőknek, ott próbáljunk segíteni. Ahol kell tettekkel, ahol kell türelemmel.

Mi Veletek vagyunk és tudnotok kell, hogy nem dőlünk hátra. Továbbra is a versenyen dolgozunk és hisszük, hogy a nehéz időszakot követően még nagyobb élmény lesz a közös hétvégénk a szabadban és igazi közösségi diadal lesz a Cseszneki vár meghódítása 2020-ban! Nagyon várjuk!

Köszönjük a megértéseteket, türelmeteket és hogy kitartotok mellettünk!

Ezen felül hálával tartozunk szolgáltató partnereinknek, szponzorainknak és támogató partnereinknek is, akik ugyan olyan türelemmel és megértéssel várták döntésünket, mint a versenyzőink. Köszönjük Nektek és kérlek számítsatok rá, hogy legkésőbb a jövő hét folyamán megkeresünk Titeket!

 

Vigyázzatok magatokra, családotokra, barátaitokra, környezetetekre!

 

Üdvözlettel:

Tálos Gergő, Kiss László és a Hajsza SZervezők teljes CSapata

 

#hajszaközösségnekerejevan #segítsünkegymásnak #tegyünkmegmindentamitőlünktelik #türelemmelegymásésavilágfelé #túlleszünkrajta #